Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ashley Cole i ny mms-skandal

Skärmdump från Sonia Wildes sajt.
1 av 3

Skärmdump från Sonia Wildes sajt.

Flest mms fick sekreteraren när Ashleys fru Cheryl arbetade på X-factor.
2 av 3

Flest mms fick sekreteraren när Ashleys fru Cheryl arbetade på X-factor.

All over press

Cheryl Cole.
3 av 3

Cheryl Cole.

Joel Ryan/AP/SCANPIX

Nöje | 15/02/2010 12:20

Fotbollsstjärnan Ashley Cole är rejält i trubbel efter att ytterligare en kvinna trätt fram och berättat att hon fått erotiska mms.

LONDON. Förra veckan avslöjades det att Chelseas fotbollsstjärna Ashely Cole skickat flera erotiska mms till glamourmodellen Sonia Wild, 28.

Då förklarade stjärnan det med att han glömt radera sina foton i mobilen, som han gett bort till en kompis. Därefter ska kompisen skickat bilderna till modellen.

Nu avslöjar den brittiska tidningen The Sun att Ashley Cole ljög.

För nu har ytterligare en kvinna, en sekreterare, trätt fram och berättat att hon också fått erotiska mms av Ashley Cole. Bilderna är nästa identiska med dem som Sonia Wild visat.

Det som blir klurigt för fotbollsstjärnan att förklara är att de bilderna till sekreteraren skickades nio månader tidigare än mms-affären med Sonia Wild.

Cheryl Cole jobbade med X-factor

The Sun avslöjar att bilderna innehåller mängder med nakna foton av fotbollsstjärnan och under en tvåmånadersperiod skickade Chelseabacken över 200 mms till sekreteraren.

Och flest mms skickade han under helger, när hans fru Cheryl Cole var borta och jobbade på teveshowen X-factor.

"Snälla, kan jag få en till bild på dina bröst" skriver stjärnan i ett av alla mms, enligt the Sun.

Flera av bilderna visar dessutom tydligt hur Ashley Cole är upphetsad, skriver tidningen.

Riskerar fängelse

I England är det olagligt att skicka bilder innhållande "oanständigt material". Förutom det tveksamma nöjet att blir avslöjad så riskerar Ashley Cole att blir dömd upp till sex månaders fängelse och 50 000 kronor i böter.