Lisa Marie Presley anno 2010.
1 av 4
Lisa Marie Presley anno 2010. - Foto: Faksimil/National Enquirer
Elvis, Priscilla och Lisa Marie Presley.
2 av 4
Elvis, Priscilla och Lisa Marie Presley. - Foto: All over press
Lisa Marie 2005.
3 av 4
Lisa Marie 2005. - Foto: all over press
Elvis Presley.
4 av 4
Elvis Presley. - Foto: AP/SCANPIX

Lisa-Marie Presley riskerar att dö

Lisa Marie Presleys vikt skenar iväg. Hennes vänner har försökt få henne att äta bättre, utan resultat. Nu är hon på väg mot pappans midjemått.


Elvis Presleys dotter Lisa Marie är bara 160 centimeter lång. Och enligt uppgift till National Enquirer väger hon nu över 75 kilo.

Nu blir hon alltmer lik sin far Elvis i midjemåttet.

Vänner till stjärnan är nu oroliga för hennes viktökning och enligt medicinsk expertis måste stjärnan gå ner minst 18 kilo för att reducera risken för hjärtproblem.

Vänner till Presley menar att fyrbarnsmamman ökat i vikt efter tidigare makens Michael Jacksons plötsliga bortgång.

Dessutom berättar källor för tidningen att Presley tröstätit på grund av en dalande musikkarriär.

– Det verkar som om Lisa Marie har samma problem som när hon gick upp i vikt i samband med en turné för sju år sedan, säger en uppgiftslämnare.

– Då medgav hon att hon inte kunde kontrollera sitt nervösa ätande och hade stora problem att hålla sig borta från kylskåpet.

Lisa-Maries mamma, Priscilla, uppges vara orolig för dotterns viktökning. Hon har försökt att få dottern att äta mer hälsosam mat. Utan framgång.

– Lisa Marie tycker att hon är för upptagen med bebisarna för att träna. Och Michael säger att hon vande sig vid pubmat när hon var i England för att skriva låtar med sångaren Richard Hawley, säger en av kompisarna.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!