Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jesse James kallades för "Vanilla Gorilla"

- 18/03/2010, 15:13 -
Den här synen lär vara ett minne blott.
1 av 4

Den här synen lär vara ett minne blott.

All Over Press

Jesse James var otrogen i elva månader.
2 av 4

Jesse James var otrogen i elva månader.

All Over Press

Med Michelle "Bombshell" McGee.
3 av 4

Med Michelle "Bombshell" McGee.

All Over Press

Medan Sandra Bullock var och spelade in The Blind Side, som gav henne en Oscarsstatyett.
4 av 4

Medan Sandra Bullock var och spelade in The Blind Side, som gav henne en Oscarsstatyett.

All Over Press

När Sandra Bullock tackade sin make, Jesse James, i sitt tacktal på Oscarsgalan, visste hon inte om vad han hade sysselsatt sig med de elva månaderna hon var borta och spelade in filmen, The Blind Side.

Motorcykelkungen Jesse James, hade en långvarig affär med den tatuerade modellen Michelle "Bombshell" McGee. I hela elva månader "dejtade" de varandra. McGee visste inte om att James och Bullock fortfarande var tillsammans utan trodde att det var slut och berättade att "hon aldrig hade hållit på med James om hon visste att han var gift", enligt veckotidningen In Touch.

Trodde att de var separerade

Hon hävdar att han gav ett intryck av att han och Sandra Bullock var separerade när de sågs första gången i hans garage.

- Hon bor inte här, hon har ett hus i Austin. Hon är och filmar, jag kan inte prata om det, uppger hon att Jesse James sa.

Träffades via Facebook

De träffades via Facebook, där Michelle sökte som modell hos hans företag, West Coast Choppers. Hon fick kontakt med James som bad henne komma till Los Angeles för att träffa honom. Hon åkte dit och de inledde en affär omgående.

- Jag blev helt till mig när jag träffade honom. Det var verkligen Jesse James liksom, säger hon till In Touch.

Låg med varandra tre gånger första kvällen

De hamnade på soffan i hans kontor under kvällen, där de skulle se film och det sprakade till direkt. De hade oskyddat sex och låg med varandra "två eller tre gånger" under den första kvällen. De fortsatte med att ha sex två gånger i veckan i fem veckor under deras elva månader långa förhållande. Enligt Michelle handlade det inte bara om sex, de hade ett riktigt förhållande och hon anser att de passar bättre ihop än han och Bullock.

- Jag är lite mer vågad än Sandra. Jag gillar mc och jag tror att jag har mer gemensamt med honom än vad han har med sin fru.

"Vanilla Gorilla"

Enligt Michelle kom de varandra så nära att hon gav Jesse ett smeknamn: Vanilla Gorilla, för att han var så välutrustad. Hon berättar också att de såg Bullock på MTV-galan - och hade sex efteråt. Efter att sexskandalen har sett dagens ljus har Sandra Bullock ställt in premiärturnén för filmen, The Blind Side.