Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bagges bröllopsresa - en mardröm

Laila Bagge drabbad av soleksem.
1 av 1

Laila Bagge drabbad av soleksem.

mama.nu/blogg/lailas-blogg/

Nöje | 19/03/2010 11:48

Laila Bagge har spenderat allt för mycket tid i den heta solen på lyxön Aruba. Nu tvingas hon vara inomhus och titta på film.

Laila Bagge är på smekmånad med Niclas Wahlgren på paradisön Aruba utanför Venezuelas kust. Men lyxresan verkar inte riktigt bli vad Bagge tänkt.

Efter för mycket sol och bad har hon drabbats av soleksem och tvingas därför stanna inomhus.

Nu har jag uppdaterat mig på en massa bra filmer som jag inte haft tid att titta på men länge velat. Det kanske kommer ett filmtips senare "Topp tio-lista på filmer man bör titta på när man lider av soleksem och måste stanna på hotellrummet, skriver musikproducenten på sin blogg.

Bagge skriver att hon varit noga med att skydda sig men att det ändå inte räckt till i den starka solen.

I helgen har Bagge och Wahlgren ett fullspäckat program. Det nygifta paret ska ut och snorkla och djuphavsfiska.

Förhoppningsvis är jag bättre till helgen och kan följa med på aktiviteterna om jag sköter mig riktigt ordentligt fram tills dess. Så mer film för min del ska det bli, skriver Bagge på sin blogg.

Soleksem drabbar personer med ljus hy och oftare kvinnor än män. Oftast räcker det med att man undviker solen en period, men vid allvarligare fall kan man tvingas medicinera.