Sandra Bullock klarade inte att hålla sig från tårar vid en middag med familjen.
1 av 2
Sandra Bullock klarade inte att hålla sig från tårar vid en middag med familjen. - Foto: Chris Pizzello / Scanpix
Bullock har ställt in flera PR-möten för filmen The Blind Side sedan nyheten om att hennes man varit otrogen kom ut.
2 av 2
Bullock har ställt in flera PR-möten för filmen The Blind Side sedan nyheten om att hennes man varit otrogen kom ut. - Foto: All Over Press

Sandra Bullock bryter ihop

Vid en middag med sin familj bröt Bullock ihop framför sin familj.


Sandra Bullock har hållt sig undangömd och ställt in PR-framträdanden för filmen The Blind Side sedan det för en vecka sedan kom ut att hennes man Jesse James har varit otrogen.

Enligt sajten x17online.com höll Bullock i en affärsmiddag i söndags för att prata med filmproducenter om en film där hon kommer spela Meryl Streeps dotter.

– De skrattade och hade en trevlig kväll över grillad kyckling, lax och brunt ris. Man kunde inte ens ana att hon gick igenom någonting jobbigt, säger en källa till x17online.com.

På måndagkvällen skrev sajten om att Bullock hade ätit middag med familj och vänner och att hon då haft det svårare att hålla borta känslorna.

– Sandy bröt ihop för en liten stund men kom snabbt tillbaka igen. Hon pratade om nästa steg i livet, det var så sorgligt. Hon berättade om mejl som hennes barn har skickat till henne. Det är väldigt emotionellt här just nu, sa källan.

En annan källa säger att Sandra Bullock vill hålla sig för själv och att hon söker trygghet hos sin familj men att hon mår bättre för varje dag som går.

Sandra Bullock och Jesse James är för tillfället båda på jakt efter skilsmässoadvokater.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!