Torsdag 21 Okt
Stockholm

"Jesse började träffa mig ett år efter bröllopet"

1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Strippan Melissa Smith hade en affär med Jesse James i två år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Jesse James såg ett foto av en avklädd, bystig blondin vid namn Melissa Smith i en motorcykeltidning. Hon poserade sexigt framför en bil i Long Beach. Jesse gillade vad han såg och beslöt sig då för att kontakta Melissa via sajten MySpace. Det var i september 2006 – bara ett år efter att Jesse gift sig med Sandra Bullock.

Den bystiga blondinen Melissa Smith, som är 35 år, berättar nu för den amerikanska tidningen Star att hon har haft ett två år långt förhållande med Jesse James.

Under parets träffar nämnde Jesse aldrig sin hustru, han bar aldrig sin vigselring och han kallade sig för "Vanilla Gorilla" – samma smeknamn  som han använde sig av med sin andra älskarinna Michelle McGee.

James, 40, gav Melissa Smith en jacka med texten "Jesse's Girl" på ryggen. Enligt Melissa älskade Jesse hennes kropp, och extra spännande tyckte han att det var efter att hon gjorde en bröstförstoring.

Men i mars 2009 tog deras affär slut. Melissa inser nu att det berodde på att James hade börjat träffa Michelle "Bombshell" McGee.

Kommentera
Kopiera länk
Dela