Tigers hustru, Elin, har haft svårt att förlåta sin make.
1 av 2
Tigers hustru, Elin, har haft svårt att förlåta sin make. - Foto: Lynne Sladky/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: All Over Press

Tiger Woods - från superstjärna till syndabock

Ljög Tigers och Elins gemensamma vänner? Vanity Fair avslöjar nya sjuka detaljer om stjärnans vilda sexliv.


Skandalen Tiger Woods upphör inte att orsaka sura uppstötningar. Nu avslöjas nya intrikata detaljer i härvan kring golfstjärnans sexliv.

I det senaste numret av kvalitetstidningen Vanity Fair har journalisten Mark Seal intervjuat fyra av Woods älskarinnor och även talat med andra personer inom stjärnans närmaste krets.

Skandalen - hemlig eller inte?

Tiger har tidigare uppgett att ingen i hans närmaste krets känt till hans affärer, men är det verkligen sant?

Enligt en av älskarinnorna, Jamie Jungers, visste Tigers barndomsvän, Bryon Bell, allt om deras affär.

- Varje gång jag flög ut för att träffa Tiger eller planera träffar gick jag alltid genom Bryon Bell, säger Jamie Jungers, till Vanity Fair.

Bell är förutom Tigers vän även ordförande för Tiger Woods Design. Han har ännu inte kommenterat Jamie Jungers uttalande.

Mindy Lawton, en annan av älskarinnorna, hävdar att Tiger arrangerade ett möte tillsammans med henne och hans agent Mark Steingberg när deras affär var nära på att avslöjas av The National Enquirer.

Steinbergs uppgift var att sopa så mycket av affären som möjligt under mattan - vilket i slutändan ändå inte lyckades.

Enligt uppgifter förföljde reportrar från The National Enquirer Lawton och Tiger tidigt en morgon när de bokat in en möte.

Mindy berättar att hon hade mens den dagen, men att Tiger insisterade på att de skulle träffas ändå. De hade sex i hans bil på en parkeringsplats och reportrarna ska då ha fått tag i hennes tampong som hon kastat ut på parkeringen.

De ska senare ha hotat att använda tampongen som bevismaterial i en artikel om Woods otrohet.

Tabloiden kontaktade en av Lawtons anhöriga och hon skickade då ett sms till Tiger i panik. Det var då som mötet med Mark Steinberg bokades in.

Mindy hävdar att Steinberg arrangerade så att tidningens systerpublikation, Men's Fitness, skulle få en exklusiv intervju med Tiger, men bara om The National Enquirer inte tryckte artikeln.

En talesperson för tidningen har dock förnekat att detta ska ha inträffat.

Earl Woods - en kvinnokarl och ett fyllo

Flera källor har rapporterat att även Tigers avlidne far, Earl Woods, hade ett lite väl gott öga till kvinnor. Han beskrivs som en kvinnokarl och en alkoholist vars problem inte gick att dölja.

En person som satt bredvid Earl Woods vid en galamiddag hävdar att Earl var så berusad att han knappt klarade av att stå upp.

- Alla var klädda i kavaj och slips och Earl satt där i små hotpants och en golftröja, med en stor vodka framför sig och en cigarett i mungipan. Det verkade som om han sov och han var helt dyngrak.

- Presentatören sa 'mina damer och herrar, Earl Woods!' och då hoppade han upp och spillde drinken över tröjan... Sen gick han upp på podiumet och började fyllesnacka, tillägger källan.

Brände pengar på casinon

Tiger Woods älskade att spela och brukade bränna enorma summor pengar i Las Vegas.

- Ibland var det bara jag, Tiger Woods och Michael Jordan som satt vid vårt privata bord och spelade stort. Tiger spelade stort. Han kunde satsa upp till 30 000 dollar på en hand, uppger en person som brukade spela tillsammans med stjärnan, enligt Vanity Fair.

John Merchant, som tidigare arbetat tillsammans med Woods, ska ha varnat honom för att spela tillsammans med Jordan och även Charles Barkley.

Snål med älskarinnorna - men inte med Playboymodellen

Woods är en av de mest välbärgade sportstjärnorna i världen, men han ska ha varit otroligt snål när det gällde älskarinnorna.

Enligt Jamie Jungers var det enda han någonsin köpte henne en kycklingmacka från snabbmatskedjan Subway.

Men det var annorlunda med Playboymodellen Loredana Jolie Ferriolo. Ferriolo berättar att Tiger brukade betala för dyra hotellrum och shopping för över 15 000 dollar.

Slutet för Tiger?

Tiger Woods har tjänat stora summor pengar på framgångarna inom golfen, men även på sin helylleimage och sitt till synes lugna familjeliv.

Woods var definitionen av den amerikanska drömmen - en färgad man med blandat etniskt ursprung vars framgångar hävdas ha bidragit till ett uppsving för golfens popularitet i USA.

Han var även den perfekta fadern - framgångsrik och samtidigt ödmjuk.

Det var i alla fall vad som omvärldens ögon uppfattade.

Stjärnan har medverkat i massvis med reklamfilmer där man spelat på hans välkammade image, en framtoning som krävt mycket arbete. Nu kan han spola ner den bedriften i toaletten och frågan är om Woods någonsin kommer att lyckas tvätta bort sitt befläckade rykte.

Han var en förebild, ett idealiskt exempel på framgång - och nu dalar hans rykte sakta neråt. Annonsörerna och sponsorer drar sig ur, reklamerbjudandena blir allt färre och nu har han även utsetts till världens mest osexiga man.

Är detta slutet för Tiger?

Tiger ber om ursäkt för otroheten:

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.