Tisdag 30 Nov
Stockholm

Ytterligare älskarinna för James

Jesse James hade ytterligare en älskarinna.
1 av 3
Jesse James hade ytterligare en älskarinna. Foto: All Over Press
Han köpte henne ett hus och blev till slut läskig, säger en nära vän till tjejen.
2 av 3
Han köpte henne ett hus och blev till slut läskig, säger en nära vän till tjejen. Foto: All Over Press
Sandra Bullock håller sig fortfarande undan i sitt hus i Hollywood Hills.
3 av 3
Sandra Bullock håller sig fortfarande undan i sitt hus i Hollywood Hills. Foto: All Over Press

Ytterligare en älskarinna har dykt upp på Jesse James resumé. Den här kvinnan ska James ha haft ett riktigt förhållande med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan det uppdagades att Jesse James hade haft en otrohetsaffär med modellen Michelle McGee, har det nu dykt upp ytterligare tjejer.

Bland annat två strippor, en fetishmodell och en tjej som inte vågade kliva fram, har James rullat runt med i sänghalmen.

Nu har det dykt upp ytterligare en donna på James resumé. Men det här ska enligt uppgift till Radar Online ha varit mer än bara sex.

- Hon hade ett förhållande med Jesse. Efter ett tag blev han besatt och det klarade hon inte av, säger en vän till tjejen till Radar Online.

Köpte henne ett hus

Som vi skrev tidigare i dag har Jesse James spenderat flera miljoner på bland annat privatplan. Den här tjejen ska ha fått ett hus av James.

- Han betalade hyran varje månad. Han slutade dock betala så fort hon gjorde slut med honon, säger källan.

Han ska verkligen ha varit upp över öronen förälskad i henne. Han var väldigt efterhängsen och till slut blev det för mycket.

- Om han inte fick tag i henne kunde han åka över till huset för att leta efter henne. Efter ett tag blev hon lite rädd och bröt förhållandet.

"Jesse James var en hund"

Enligt några grannar var det inte direkt någon hemlighet att Jesse James bedrog Sandra Bullock. De visste allihop "vilken hund han var".

- Vi kände alltid för Sandra. Men det var inte våran ensak, säger en granne.

Jesse James ligger för närvarande inne på sexrehab på kliniken Sierra Tucson i Arizona. Samtidigt håller sig Sandra Bullock fortfarande borta i sitt hus i Hollywood Hills där hon funderar över skilsmässan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela