Katrin hyllar Denho Acars sexsida

Bloggerskan hyllar initiativet av Dano Acar, att hänga ut sexförbrytare.


Som Nyheter24 skrivit om tidigare har storbrottslingen och ledaren för Original Gangsters - Dano Acar - börjat hänga ut sexförbrytare på internet. Något som skapat stor debatt inte minst om hyckleri. Nu ger sig Katrin Zytomierska in i diskussionen och hyllar Acars initiativ.

"Jag kan inte låta bli att skratta åt detta. Tänk om man hade en sån magkänlsa. Vore inte det fantastiskt... jag var inne och tittade på hans nya sida kriminellt och jag tycker att det är skitbra. De lägger ut bilder och namn på pedofiler och andra äckel."

Medan debatten rasar hänger Dano Acar och hans kriminella Original Gangsters, ut allt fler sexförbrytare på nätet. Både namn, bild, adress och brottsdomen går att finna på sidan. Dessutom fortstätter organisationen att värva medlemmar världen över.

"Nu kan alla vara trygga, vi kommer inte vika ner oss för några hot eller påhopp. Vi kommer istället lägga ut domar mer öppet och användarvänligt för alla. Vi kommer även ordna med kartor så ni kan se exakt vad dessa vidriga svin bor. 2009 skall bli det år då vi alla hjälps åt att att göra Sverige till en säkrare plats för barn och kvinnor!", skriver Dano Acar på sin hemsida.

Något som Katrin inte nämner i sitt inlägg utan fokuserar på deras hemsida.

"Någon kommenterar att "Men gud den där mannen brukar jag se på min dotters dagis...". Det är ju bra det här. Sen vem som driver sidan är väl skit samma.", skriver Katrin Zytomierska i sin blogg om Dano Acars hemsida.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!