Onsdag 12 Maj
Stockholm

"Bombshell" McGee vill träffa Sandra Bullock

Michelle ''Bombshell'' McGee ställer upp på ett möte med Sandra Bullock om det skulle hjälpa Sandra att komma över affären.
1 av 3
Michelle ''Bombshell'' McGee ställer upp på ett möte med Sandra Bullock om det skulle hjälpa Sandra att komma över affären. Foto: All Over Press
McGee - en av Jesse James älskarinnor, är otroligt varmhjärtad och vill hjälpa Sandra Bullock.
2 av 3
McGee - en av Jesse James älskarinnor, är otroligt varmhjärtad och vill hjälpa Sandra Bullock. Foto: All over press
Om Sandra vill träffa McGee är oklart.
3 av 3
Om Sandra vill träffa McGee är oklart. Foto: All Over Press

Michelle "Bombshell" McGee vill ge Sandra Bullock en chans att fråga ut henne om affären och tror att det kan hjälpa henne att läka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den tatuerade, strippande älskarinnan Michelle "Bombshell" McGee säger att hon vill träffa Sandra Bullock och prata om vad som har hänt, uppger Huffington Post.

Hon tror att det kan hjälpa Bullock att ta sig igenom sorgen.

– Jag skulle vilja sätta mig ner med Sandra och prata på tu man hand. Jag skulle låta henne ställa frågor och jag skulle vara ärlig och öppen med henne om affären. Om det skulle hjälpa henne att läka, skulle jag göra det, säger McGee.

Enligt källor ska de anställda på Jesse James huvudkvarter West Coast Choppers träffat på Michelle "Bombshell" McGee vid flera av deras möten. De anställda ska ha skrattat åt Sandra Bullock varje gång hon kommit dit och kallat henne för James "sugar mama".

Kommentera
Kopiera länk
Dela