Innan Lady GaGa slog igenom ville hon bli popmusikens mormor.
1 av 3
Innan Lady GaGa slog igenom ville hon bli popmusikens mormor. - Foto: Paul Sakuma / AP / Scanpix
Hon visste att hon en dag skulle bli en av de stora.
2 av 3
Hon visste att hon en dag skulle bli en av de stora. - Foto: All Over Press
Lady GaGa spelar två dagar i rad i Stockholm, den 7 och 8 maj.
3 av 3
Lady GaGa spelar två dagar i rad i Stockholm, den 7 och 8 maj. - Foto: All Over Press

Lady GaGa vill bli popmormor

Popstjärnan Lady GaGa står snart på scen i Stockholm. Men redan innan hon var känd över hela världen visste hon att hon en dag skulle vara en av de största stjärnorna.


Lady GaGa har tagit världen med storm med sina listettor Poker Face, Bad Romance och Just Dance och med sina galna outfits. Men GaGa har bara börjat.

Hon ser inte början av sin karriär som hennes lilla stund i rampljuset - för henne är det bara grunden till något större.

I en artikel i Esquire skriver hennes vän Brendan Sullivan om den GaGa ingen känner till. Han berättar om Stefani Germanotta, som hon egentligen heter, innan hon blev känd över hela världen.

– Jag vill bli popmusikens mormor. Leta upp nya band och utveckla deras talang, få dem att växa som musiker, sa Lady GaGa någon gång under 2007 till Sullivan, enligt Esquire.

Brendan Sullivan minns något hon en gång sagt till honom, under tiden då hon var go-godansare och drömde om artistlivet:

– Ingen i världen vet vem jag är, men de kommer att vilja veta vem jag är. Min första stund på teve vill jag ska vara på en gigantisk show där jag uppträder med en låt. Jag kommer ta mig ut på scenen i mina underkläder och visa världen att här är jag och jag bryr mig inte ett skit vad någon tycker om mig, citerar Sullivan henne.

 

Lady GaGa står på scen i Ericsson Globe den 7 och 8 maj i Stockholm.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!