Onsdag 10 Aug
Stockholm

Bullock: "Jag hade inte en aning"

Sandra Bullock med sin son, Louis.
1 av 3
Sandra Bullock med sin son, Louis. Foto: All over press
till detta huset i New Orleans.
2 av 3
till detta huset i New Orleans. Foto: All over press
När makens otrohet flydde hon huset i Los Angeles och flyttade...
3 av 3
När makens otrohet flydde hon huset i Los Angeles och flyttade... Foto: All over press

Sandra Bullock talar ut om makens otrohet och den hemliga adoptivsonen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På toppen av sin karriär, med en nyvunnen oscarstatyett i handen, fick Sandra Bullock reda på makens Jesse James otrohet genom media.

– Jag hade inte en aning förrän media gick ut med det. Jag hade inte kunnat ana att något sånt här skulle hända. Jag önskar att det inte hänt och fortfarande känns det overkligt, säger stjärnan enligt Celebitchy.

Medan medier ockuperade hennes hus för att få en kommentar eller bild gjorde Bullock allt för att skydda adoptivsonen, Louis.

– Jag gjorde det enda jag kunde göra, packa det nödvändigaste för mig och Louis och sticka från Los Angeles. Jag kommer ihåg hur jag tänkte att jag måste skydda Louis från gamarna, säger hon, enligt Celebitchy

Under flera månader hölls adoptivsonen hemlig för allmänheten. Bara närmaste familjen fick veta. Och att slippa gömma sonen ska bli fantastiskt, säger Bullock.

– Att inte mina vänner och min familj ska behöva ljuga för min skull. Att kunna berätta att jag träffat världens mest underbara människa, vilket inkluderar hans bajsschema.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.