1 av 4
- Foto: Mikael Dahl/Bon Magazine
2 av 4
- Foto: Mikael Dahl/Bon Magazine
3 av 4
- Foto: Mikael Dahl/Bon Magazine
4 av 4
- Foto: Mikael Dahl/Bon Magazine

"Många går runt och tycker att livet är lajbans helt i onödan"

"Punkare som tolvåring. It-girl i nian. Nöjeschef innan hon fyllt 25. Quetzala Blancos uppväxt låter som en svensk Hollywoodsaga." Så inleds modemagasinet Bon:s stora intervju med Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco som kommer ut på onsdagen.


I ett tolvsidigt reportage om Quetzala Blanco, hennes liv och hennes kommande bok Gör vad du vill så länge du inte dödar mig pratar hon frispråkigt om allt från sin uppväxt och sina relationer till knark, sex och klubbliv. Och det är ingen glättig idealbild hon delar med sig av.

– Det är alldeles för många som går runt och tycker att livet är lajbans helt i onödan. Syftet med boken är att belysa det faktum att ingenting någonsin slutar bra, säger Quetzala till Bon.

Hon berättar bland annat om sin huvudkaraktär i boken, Tess, som inte är helt olik Quetzala själv, även om boken inte är självbiografisk.

– Hon har vissa egenskaper som jag själv har, vissa som jag kanske önskar att jag hade och vissa som jag föraktar hos mig själv, säger Quetzala till Bon.

Bon-skribenten Elin Unnes stora intervju avslöjar också en hel del om Quetzala själv. Inte minst om hennes syn på droger genom åren.

– Legalisera eller inte legalisera tycker jag är ointressant. Om du vill ha droger så får du tag på dem. Man måste ju vara dum i huvudet för att ställa sig påtänd på Spy Bar. Det här kanske är något som finns kvar från när jag hängde i ockuperade hus i Köpenhamn och sprayade Scan-bilar, men skit samma om det är lagligt eller inte! Det viktiga är att inte åka dit, säger Blanco till Bon.

Quetzala berättar också om hur hon ser på sitt jobb som nöjeschef på Nyheter24 och hur det var att hamna i en roll där man måste bestämma över andra anställda.

– Jag har lärt mig så oerhört mycket. Bara det att bli chef. Folk kommer och frågar mig om de får gå till tandläkaren och jag bara stirrar tillbaka. Sen fattar jag att de väntar på att jag ska säga ja, säger hon till Bon.

Bon
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...