1 av 2
- Foto: Hollywood TV
2 av 2
- Foto: All Over Press

Lindsay Lohan: Jag behöver inte fängelse

Hävdar sin oskuld i ny intervju - och menar att hon inte behöver fängelse.


Skandaldrottningen Lindsay Lohan missade i förra veckan att inställa sig i rätten gällande domen om skyddstillsyn som hon dömts till nyligen.

Stjärnan fälldes för rattfylleri, men nu misstänker domaren att hon inte följer sitt program. Under måndagen ska hon åter till domstolen för att diskutera situationen - och riskerar ett halvårs fängelse för att ha missat sina möten.

Nu talar hon ut i en exklusiv intervju med Hollywood TV - och hävdar att hon följt sitt program till punkt och pricka.

– Jag ser inte varför jag skulle åka i fängelse, jag har varit mer än villig att följa allt som har med rättssystemet att göra. Den enda som har föreslagit att jag ska sitta i fängelse är min pappa, säger Lindsay i intervjun.

Skådespelerskan säger dessutom att någon stulit hennes pass i Cannes - och att det var därför som hon missade sitt senaste domstolsmöte.

– Mitt pass försvann inte. Det blev stulet ur mitt hotellrum, tillsammans med lite smycken, menar Lindsay.

Samtidigt cirkulerar nya bilder på nätet där stjärnan fotograferats med några fans i ett hotellrum - där flera linor kokain finns uppradade på ett bord.

Men 23-åringen menar att hon inte ens såg knarket:

– Jag gick bara dit för att de ville fotas med mig, jag kollade inte runt i rummet och såg inte vad som låg på bordet, säger Lohan i intervjun.

Men i slutet av intervjun bryter Lindsay ihop. Hon missar nämligen sin brors examensdag - eftersom hon måste inställa sig i rätten.

– Jag är upprörd. Det suger, det är hemskt, säger hon.

Lindsay talar ut:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!