1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Madonna förnekar plastikoperationer

Ryktas gå under kniven för att lura moder natur - och tros föryngra både bröst och läppar.


Den senaste tiden har det skvallrats flitigt om Madonna i Hollywood. Popdrottningen ryktas nämligen genomgå omfattande plastikoperationer i sommar - i ett desperat försök att lura moder natur.

Enligt rykten har Madonna bokat in sig för att lyfta ögonen, operera in bröstimplantat, fylla läppar samt kinder och trolla bort rynkor med hjälp av Botox.

Men sångerskans pressagent menar att 51-åringen kommer att vara upptagen med att spela in en film och hävdar bestämt att inga operationer planerats in.

– Madonna regisserar en film hela sommaren. Det finns inga plastikoperationer på hennes agenda, säger pressagenten, enligt Female First.

/
Senaste nytt

TV4 ändrar Bonde söker fru – så blir nya programmet: "Vi går ett steg längre"

Ny festival satsar på schlager

I maj är det premiär för en ny festival på Stockholms stadion. Under endagsevenemanget Drömmen avlöser schlagerstjärnor som Carola, Charlotte Perrelli och Army of Lovers varandra.

McCartneys gitarrist död

1 timme sedan
Musikern Denny Laine är död. Den brittiske multiinstrumentalisten slog igenom i bandet The Moody Blues på 1960-talet, ett band som fick en hit med låten "Go now".

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

2 timmar sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.

Veckans film och serier – Chalamet som Wonka

3 timmar sedan
Hugh Grant som en Oompa Loompa, Bradley Cooper i lösnäsa och historien om hur prins Williams träffade Kate. Det är några av höjdpunkterna på tv och bio. Här är veckans filmer och serier.

Danyel Couet vinner Kockarnas kamp efter rysare – detaljen avgjorde

igår 21:00
Det var under tisdagskvällen som Kockarnas kamp revanschen avgjordes i TV4 och vinnande ur slutstriden gick Danyel Couet. "Det känns helt fantastiskt", sa han efter att hans namn ropats upp av Pär Lernström.