- Foto: All Over Press

Amy Winehouse har en ny karl

Pappa Mitch har redan gett paret sin välsignelse. Och kanske är det snart dags för sångerskans andra äktenskap.


Sångerskan Amy Winehouse dumpade för ett tag sedan maken Blake Fielder-Civil och blev på köpet av med en rad dåliga vanor.

Nu för tiden ses hon inte lika ofta ute på stan dyngrak eller narkotikapåverkad och har legat relativt lågt sedan uppbrottet från maken.

Men Winehouse har hittat en ny kärlek - filmregissören Reg Traviss. Paret har spenderat mycket tid tillsammans under de senaste veckorna och kanske är det snart dags för sångerskans andra äktenskap?

Pappa Mitch har i alla fall inga problem med det - han har nämligen redan givit paret sin välsignelse, skriver Female First.

/
Senaste nytt

"Bonde söker frus" nya drag: fiskare

Ny festival satsar på schlager

I maj är det premiär för en ny festival på Stockholms stadion. Under endagsevenemanget Drömmen avlöser schlagerstjärnor som Carola, Charlotte Perrelli och Army of Lovers varandra.

McCartneys gitarrist död

1 timme sedan
Musikern Denny Laine är död. Den brittiske multiinstrumentalisten slog igenom i bandet The Moody Blues på 1960-talet, ett band som fick en hit med låten "Go now".

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

1 timme sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.

Veckans film och serier – Chalamet som Wonka

2 timmar sedan
Hugh Grant som en Oompa Loompa, Bradley Cooper i lösnäsa och historien om hur prins Williams träffade Kate. Det är några av höjdpunkterna på tv och bio. Här är veckans filmer och serier.

Danyel Couet vinner Kockarnas kamp efter rysare – detaljen avgjorde

igår 21:00
Det var under tisdagskvällen som Kockarnas kamp revanschen avgjordes i TV4 och vinnande ur slutstriden gick Danyel Couet. "Det känns helt fantastiskt", sa han efter att hans namn ropats upp av Pär Lernström.