1 av 2
- Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
2 av 2
- Foto: Stig-Åke Jönsson / SCANPIX

Bokningarna haglar åter över Carola

"Nu har det bara exploderat."


Sångerskan Carola Häggkvist kan se fram emot en fullspäckad sommar.

Sedan floppen i Melodifestivalen 2008 har Häggkvist legat lågt och hennes planerade 25-årsjubileum samma år firades inte med det dunder och brak som många fans hoppats på.

Men efter framträdandet på Daniel Westlings svensexa nyligen blev intresset för sångerskan åter enormt och nu haglar bokningarna över stjärnan.

– Nu har det ju bara exploderat med jobb, förfrågningarna har kommit väldigt sent. Men jag trivs bäst och jobbar bäst när det är mycket, säger hon till Aftonbladet.

Sångerskans nära relation till kungafamiljen har varit en bidragande faktor till hennes comeback och hon är en av artisterna som ska uppträda på kronprinsessan Victorias bröllop den 19 juni.

– Efter det och att det blev officiellt att hon ska uppträda på bröllopet blev vi nerringda med förfrågningar. Intresset är enormt och Carola har en hektisk tid framför sig. Hon blev till exempel intervjuad av The Times tidigare i tidigare i veckan om hennes bröllopsuppdrag. Hon är ett superproffs, säger hennes presskontakt Lili Assefa till Aftonbladet.

Under söndagen uppträdde Carola för brudparet under Skansens nationaldagsfirande. I sommar kommer hon att ge flera konserter och planerar även att släppa ett nytt album.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.