Måndag 24 Jan
Stockholm

Kendra Wilkinson talar ut om sexvideon

1 av 3
2 av 3
3 av 3

"Jag älskade med min pojkvän vid det tillfället och det var inte meningen att någon annan skulle se det."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Före detta playboybruden Kendra Wilkinson talar nu ut om den uppmärksammade sexvideon Kendra Exposed som nyligen släpptes.

I en intervju med Ryan Seacrest berättar hon att sexvideon, mot alla odds, har fört henne närmare maken Hank Baskett. Men det verkar inte vara lätt för Kendra att frågas ut om videon och vid flera tillfällen ser hon ut att bryta ihop totalt.

– Videon har definitivt fört oss närmare varandra och gjort oss till mer av ett team. Det här gör ont, men det kommer att göra mig och Hank till bättre föräldrar. Vi kommer att se till att vår son kan skilja på rätt och fel, till en person som vet att man behandlar kvinnor med respekt, säger Kendra i intervjun.

Enligt 24-åringen är sexvideon "extremt pinsam", men själv kommer hon att tjäna miljoner på rullen och är berättigad 50 procent av intäkterna.

Dessutom har hon redan fått in 100 000 dollar från företaget Vivid, som äger rättigheterna till Kendra Exposed.

Videon spelades in när Wilkinson bara var 18 år tillsammans med hennes dåvarande pojkvän. Enligt henne var det inte meningen att någon annan skulle se inspelningen:

– Jag älskade med min pojkvän vid det tillfället och det var inte meningen att någon annan skulle se det. jag trodde att vi skulle gifta oss och att det skulle vara för alltid.

– Jag gjorde det inte för att bli känd och jag gjorde det inte för pengar. Jag gjorde det för att jag var förälskad. Det suger. Det är riktigt pinsamt, tillägger hon i intervjun.

Kendra talar ut om sexvideon:

Kommentera
Kopiera länk
Dela