Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley gör en Speidi

- 10/06/2010, 14:49 -
1 av 4

All Over Press

2 av 4

All Over Press

3 av 4

All Over Press

4 av 4

All Over Press

Sångerskan fortsätter enträget att försöka motbevisa det alla redan vet - att förhållandet med Liam är över. Nu har hon gått så långt att hon även tvingar honom att posera för paparazzis.

De senaste månaderna har det spekulerats kraftigt kring sångerskan Miley Cyrus förhållande med Liam Hemsworth.

Mycket pekar på att paret faktiskt har gjort slut, eftersom Liam flyttat ut ur deras gemensamma bostad. Vänner till Liam säger dessutom att han har fått nog av flickvännen som konstant blir avundsjuk på hans filmkarriär.

Men Miley ger inte upp så lätt. På sin blogg fortsätter 17-åringen att förneka att förhållandet är över. Tydligen är inte fansen övertygade.

Sångerskan genomförde nämligen en Speidi nyligen och tvingade Liam att posera för paparazzifotograferna när de höll handen., skriver Celebitchy

Heidi Montag och Spencer Pratt - Speidi - har tidigare varit kungar när det gäller att locka paparazzis till fejkade situationer, men kanske har Miley nu tagit över den tronen.

Liam ser inte alls ut att vilja hålla handen och Miley tvingas dra honom i armen för att få sin vilja igenom. Till sist tröttnar han och låter Miley gå själv över parkeringen.

På många internetforum spekuleras det hej vilt om bilderna, som hävdas vara fejk.

Vad tror du? Kolla på bilderna i bildspelet och avgör själv.