1 av 6
- Foto: All Over Press
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
- Foto: All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

Anistons skönhetsknep avslöjade

Publicerades: 11 Jun 2010, 11:10

Fox News avslöjar Jennifer Anistons skönhetsknep.


Håret Jennifer Aniston har använt sig av samma hårstylist i 17 år. Färgexperten Michael Canale har sett till att hennes sexiga beachsvall är fräscht och alltid felfritt. Han använder sig av highlights och slingor för att hålla färgen levande och säger att det är "som att måla Golden Gate-bron".

Ögonbrynen Stå och kämpa med en slö pincett en stressad vardagsmorgon? Inte om man heter Jennifer Aniston. De senaste tio åren har hon gått till ögonbrynsdrottningen Anastasia Soare på salongen Anastasia Beverly Hills. Andra kunder på salongen är Madonna, Oprah, Jennifer Lopez och Reese Witherspoon.

Ansiktet Jennifer Aniston har använt samma tvål sedan hon var tonåring – nämligen Neutrogenas Amber Soap. Amber Soap, som har funnits på marknaden sedan 1950-talet, ska enligt företaget "varsamt rengöra och få huden att återställa sin naturliga ph-balans på några minuter".

Relaterat
Senaste nytt

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

Lita Ford: Rock'n'roll räddade livet på mig

Efter snart 50 år och många vedermödor sätter Lita Ford fortfarande sin tilltro till rockmusiken. Bra musik och bra musiker dör aldrig, säger den Sweden Rock-aktuella stjärnan till TT.

Känd svensk artist tog kokain på Södermalm mitt på dagen – nu faller domen

En svensk manlig artist som är medlem i ett av landets största band stoppades i höstas på Mariatorget i Stockholm. Där stod det klart att han tagit kokain. Läs mer om domen här.

Årets Sommarlov – en resa i tiden

Praktfulla kostymer och hisnande äventyr. Årets "Sommarlov" gör nedslag i vår gemensamma historia. Tittarna får följa med på en tidsresa full av lek – blandat med lite allvar. Vi kommer också att ta upp att allt kanske inte var bättre förr, hintar programledare Ida On.

Harpos liv efter svåra olyckan – fick pannbenet krossat av häst: "Ser inte på ena ögat"

1 timme sedan
Artisten Harpo har haft hitlåtar som nått bortom Sveriges gränser. Men vad vet du om hans liv utanför musikscenen? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Harpo.

Här är operationerna som Brad Pitt ska ha gjort: "Ovanligt..."

1 timme sedan
Brad Pitt närmar sig 60-strecket. Men den tvåfaldiga Oscarsvinnaren tycks inte åldras – något som har fascinerat stjärnans fans i flera år.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.