...modellen George Craig, här längst till höger. Till vänster syns stjärnans bror.
1 av 2
...modellen George Craig, här längst till höger. Till vänster syns stjärnans bror. - Foto: Alloverpress
Emma Watson sägs dejta...
2 av 2
Emma Watson sägs dejta... - Foto: Alloverpress

Är det här "Harry Potter"-stjärnans nya pojkvän?

Emma Watson har synts ute i vimlet med modellen George Craig.


Den nu 20-åriga stjärnan gick tidigare ut och dementerade en eventuell romans med spanjoren Rafael Cebrian, och kanske fanns det en anledning.

För nu uppger brittisk press att Emma Watson dejtar modellen George Craig, som hon gjorde en kampanj tillsammas med för Burberry.

Se när Emma Watson jobbar tillsammans med George Craig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.