Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lohan har tröttnat på LA

- 14/06/2010, 19:48 -
Lindsay Lohan uppges ha tröttnat på city of angels.
1 av 6

Lindsay Lohan uppges ha tröttnat på city of angels.

Alloverpress

2 av 6

Alloverpress

3 av 6

alloverpress

4 av 6

5 av 6

Alloverpress

Nu vill hon flytta. New York och London står högst upp på listan.
6 av 6

Nu vill hon flytta. New York och London står högst upp på listan.

Alloverpress

Livet blev inte som hon tänkt sig i Kalifornien. Nu vill hon flytta till New York eller London.

När den 23-åriga skådespelaren var på gymmet MuscleMilk Light tillsammans med sin syster, Ali, kunde en besökare höra hur Lindsay Lohan ondgjorde sig över Los Angeles.

– Hon berättade bland annat hur mycket hon hatar att bo här och hur tråkiga människorna är. Hon vill flytta härifrån och berättade att hon gillar New York, säger källan till Femalefirst.

Skådespelerskan, som bär på ett så kallat SCRAM-vristband, har drabbats av en mängd motgångar den senaste tiden. Hon tvingas genomgå undervisning om alkoholens konsekvenser, får inte köra bil och övervakas ständigt på grund av en rattfylla.

Dessutom berättar vänner till stjärnan hur hon har svårt att få vardagen att fungera utan en assistent som håller ordning på henne. Den senaste assistenten, Elinore, slutade efter bara ett par månader på grund av stjärnans oberäkneliga beteende.

– Lindsay kan vara en riktigt tuff chef och krävde uppassning 24/7. När Elinore inte uppfyllde alla kraven fick hon inte betalt, säger en källa till People.