- Foto: PRESSBILD

Tyra Sjöstedt - ny bloggare på Nyheter24

Nu flyttar superbloggaren Tyra Sjöstedt sin blogg till Nyheter24 - där hon även ska arbeta som bloggchef.


Några snabba med Tyra:

Vad ska du göra i sommar?

Jag ska jobba med ett projekt tillsammans med ett bokförlag, samtidigt som jag ska släppa mitt nya företag som blir offentligt då. Sedan ska jag till Istanbul och modella, åka till Simrishamn med pojkvännen och några vänner samt åka på en resa med mina tjejkompisar och eventuellt en roadtripp.

Förutom det ska jag driva mina andra företag och sköta min blogg och vara bloggchef på Nyheter24. Och just det- jag ska försöka vara lite ledig också!

Hur kommer samarbetet med Kenza att skilja sig från det med Isabella?

Oj, det kommer skilja sig ganska mycket. Men det som kommer att skilja sig mest är hela produktionen eftersom vi redan gjort detta en gång.

Det kommer bli bättre framförhållning och planering - vilket kommer göra det hela till en roligare show som får folk att skratta.

Kan du avslöja något hemligt och roligt projekt som du har på gång?

Nja, i dagsläget kan jag inte göra det. Men jag har många roliga projekt på gång- så följ bloggen så får ni se :)

Tyra Sjöstedt är modell, bloggerska, programledare - och nu också bloggare och bloggchef på Nyheter24.

Under onsdagen flyttas Tyra Sjöstedts blogg nämligen till Nyheter24 - och förutom att blogga kommer hon även att basa över Nyheter24:s andra bloggare.

Och själv anser hon sig ha bra koll på vad som funkar i bloggvärlden:

– Jag kommer att ta in bra bloggare och jobba med bloggarna som finns på Nyheter24. Jag är duktig på bloggar och vad som funkar, så jag kommer ge mina bästa tips samt försöka lyfta fler bloggar eftersom det finns så otroligt många duktiga tjejer som bloggar men inte får chansen att synas, säger hon till Nyheter24.

Under våren gjorde Sjöstedt och Isabella "Blondinbella" Löwengrip succé med Bella & Tyra Show, vars säsongsfinal sänds under torsdagen.

– Det här har varit en otroligt rolig tid i mitt liv, och vi har gjort 15 fantastiska avsnitt, men det har legat otroligt mycket jobb bakom det hela och det har varit väldigt intensivt, så det enda jag tänker på just nu är semester, haha, säger Tyra Sjöstedt till Nyheter24.

Men trots att Tyra vid det här laget är van vid livesändningar så kan även hon få hjärnsläpp:

– Det har hänt flera gånger. Men jag och Bella har synkat väldigt bra och hjälpt varandra att rädda situationen när någon fått hjärnsläpp.

Nästa avsnitt blir det allra sista för Isabella, men trogna tittare ska inte hänga läpp för det. I höst kommer nämligen Tyra tillbaka med bloggerskan Kenza Zouiten i soffan. 

Och kanske är det en karriär som programledare som väntar Tyra i framtiden - för att stå framför kameran är något som verkligen faller henne i smaken:

– Jag har fått en väldig mersmak. Om man kollar på mig och jämför första programmet mot några i mitten så är det inte samma programledare. Sedan är det svårt att säga att vi varit programledare eftersom vi även varit där som våra bloggkaraktärer.

– Men jag tror att jag kan bli en riktigt jäkla bra programledare om jag skulle få chansen, bye bye Gynning, haha, tillägger Tyra för Nyheter24.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!