Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paris Hiltons nya sexvideo på väg

Nöje | 20/01/2009 13:44

Två ryska ungar har sålt vidare stulna filmklipp.

Taxi! Taxi! I New York-filmer är de lika självklara som skyskraporna. New Yorks taxibilar. Om möjligt, kommer de snart att bli ännu kändare. Men inte utan lite skjuts från hotellarvtagerskan och skandaldrottningen Paris Hilton. I sina yngre dagar har hon tydligen kuckilurat i en av de gula bilarna. Och allt finns på film.

Källor till den amerikanska tabloiden OK! säger att Mark Ebner, som snart släpper boken Six Degrees of Paris Hilton, hävdar att en kille som heter Darnell Riley har köpt totalt 14 timmars videoklipp från "två ryska ungar". Filmerna ska ha blivit stulna från Paris Hiltons hem.

Enligt Ebner finns där vissa guldkorn. Bland annat får man se amatörfilmer med en upphetsad Paris i en New York-taxi, skriver The Hollywood Gossip.

Film nummer tre är alltså på väg. Den första och mest kända var klassikern från 2004, med expojkvännen Rick Salomon. Nummer två kom 2007 och visade Paris naken i ett badkar.

Paris Hilton intervjuas på Sundance Film Festival 2009

Skrivet av: