Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wintour vägrar åka hiss – blir buren av vakter

1 av 8

All Over Press

2 av 8

All Over Press

3 av 8

All Over Press

4 av 8

All Over Press

5 av 8

All Over Press

6 av 8

All Over Press

7 av 8

All Over Press

8 av 8

All Over Press

Nöje | 22/06/2010 09:04

Och Wintours kollega André Leon Talley blev matad som en fågel.

Författaren Tim Gunn har sett mycket, men det han berättar om Vogues chefredaktör Anna Wintour får till och med de mest luttrade i modevärlden att tappa andan. I sin kommande bok "Gunns Golden Rules" avslöjar han pikanta detaljer om både Anna Wintour och hennes kollega André Leon Talley.

"Jag var på en modevisning med en kollega och vi hade diskuterat ryktet om att Anna Wintour hatar att åka hiss. Så vi sprang bort till hissen för att se om Anna skulle komma ut. Men hon var inte där. Sen tittade vi ner mot trappräcket. Och vad fick vi se om inte Anna Wintour som transporteras ner för trappan. Livvakterna bar ned henne för varje trappsteg. Hon satt på deras korsade armar", skriver Tim Gunn i sin bok.

Han fortsätter:

"Jag sprang till fönstret för att se om de skulle sätta ner henne på trottoaren eller bära henne till bilen så där. De bar henne till bilen. Och då tänkte jag – det här kommer jag aldrig att glömma".

Kollegan blev matad som en fågel

Det är inte det enda fallet av divabeteende från personalen på Vogue. Gunn skriver också om en händelse som inträffade samma år som hissincidenten. Gunn skulle delta i en paneldiskussion på  New York Public Library. Med i panelen fanns bland annat Vogues André Leon Talley. När det var dags att soundchecka gick alla dit– förutom Talley, som ville stanna i green room.

När Tim Gunn återvänder till green room fick han sitt livs chock.

– Någon har satt på en genomskinlig hakklapp på Andre och han sitter tillbakalutad med sina armar längs sidorna. Han blir matad med vindruvor och små ostbitar, som en fågel i ett bo, berättar Tim Gunn, enligt Celebitchy.

Självklart tillbakavisar Vogue uppgifterna.

– Tim Gunn har en mycket livlig fantasi. Det finns inte ett uns sanning i något av detta, sade en talesman för Vogue till New York Posts Page Six.