1 av 9
- Foto: alloverpress
2 av 9
- Foto: alloverpress
3 av 9
- Foto: alloverpress
4 av 9
- Foto: alloverpress
5 av 9
- Foto: alloverpress
6 av 9
- Foto: alloverpress
7 av 9
- Foto: alloverpress
8 av 9
- Foto: alloverpress
9 av 9
- Foto: alloverpress

BILDEXTRA: Vilt slagsmål när Jordan gifte sig

Det gick vilt till när utvikningstjejen Jordan gifte sig med kampsportstjärnan Alex Reid. Vakter, fans och fotografer hamnade i slagsmål.


I helgen gifte sig glamourmodellen och reality tv-stjärnan Katie Price för andra gången med sin kampsportskärlek, Alex Reid.

Men det blev inte den vackra och stillsamma tillställning som det var tänkt. Det var kaos och slagsmål utbröt utanför kyrkan när fans och fotografer försökte få en glimt av stjärnan.

Enligt uppgifter ska även Jordan fått ett slag i ansiktet under tumultet

– Katie blev uppskärrad och ville gå därifrån och gå runt kvarteret efter att hon fått ett slag i ögat. Hon var bara rädd. Det tog ett tag innan situationen lugnade ner sig, säger en talesperson för parets säkerhetsbolag, till Femalefirst.

– Hon är förståeligt skakad och upprörd över dessa människors handlingar, säger en talesperson för Price, till Femalefirst.

Ett fan blev slagen till marken och en fotograf hamnade i en brottningsmatch med vakterna.

– Allt blev bara galet. Alla blev knuffade och borttryckta. Jag ramlade och slog mig i huvudet, säger fanet Connor Hambleton, 13, enligt Femalefirst.

Brittisk polis har nu startat en utredning av händelsen.

– Alla anklagelser som lämnats till polismän kommer att utredas, säger polisassistenten Dan Gutierrez, enligt Femalefirst.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!