Anna Chapman var tidigare gift med en britt, Alex.
1 av 6
Anna Chapman var tidigare gift med en britt, Alex. - Foto: alloverpress
Nu avslöjar han allt om sexlivet.
2 av 6
Nu avslöjar han allt om sexlivet. - Foto: alloverpress
3 av 6
- Foto: alloverpress
4 av 6
- Foto: alloverpress
5 av 6
- Foto: alloverpress
6 av 6
- Foto: Allover

Rysk spion medlem i 10 000-metersklubben

Exmaken hyllar den ryska spionen Anna Chapman - i sängen.– Anna var helt fantastiskt i sängen. Hon visste precis vad hon skulle göra, säger Alex Chapman.


Historien om den 28-åriga femme fatale, Anna Chapman, utvecklar sig alltmer till en Bondfilm

Ryskan, som greps av FBI förra veckan misstänkt för spioneri, hade en förkärlek för äventyligt sex, avslöjar hennes exmake Alex Chapman. Bland annat hade de sex på ett flygplan som flög mellan Moskva och London.

– Det var helt fantastiskt och vi blev nästan upptäcka av personalen. När de knackade på sa jag att Anna blivit spysjuk och att jag hjälpte henne, berättar Alex för News of the World.

Paret träffades i Moskva 2002 och flyttade senare till England. Fyra år senare skiljde sig paret, men det var inte på grund av att det blivit dåligt i sängen.

– Sexet var fantastiskt och hon hade en fantastisk kropp. Anna visste precis vad hon skulle göra i sängen, berättar exmaken för News of the World.

Anna Chapman hade heller inget emot sexleksaker och piskor, som hon brukade använda när hon "förhörde" maken.

– Jag tände ordentligt på hennes ryska accent, jag har aldrig träffat någon som henne, säger Alex för News of the World.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.