Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Keith avslöjar "allt" om Jagger i ny bok

- 05/07/2010, 19:49 -
Bästa kompisar?

Bästa kompisar?

Evan Agostini/AP/SCANPIX

Självbiografin hotar att splittra rockbandet Rolling Stones. Keith Richards sågar Mick Jagger ordentligt. – Han är fast besluten att berätta allt på sitt sätt, säger en källa.

Flera personer har redan sagt till Richards att tona ner innehållet i boken. Men trots det riskerar boken, som släpps i oktober, att splittra bandet.

– I utkastet gick han hårt åt Jagger. Han gav utlopp för åratal av frustration. Keith har använt boken för att ge sin syn på Micks otroheter, affärerna, knarkandet och bråken. Det lär bli explosivt. Det påstås att managementet bett honom att tona ner den, men han är fast besluten att berätta allt på sitt sätt, säger en källa nära bandet, enligt News of the World.

Keith Richards har filat på biografin i tre år. Det var då han signerade ett kontrakt värt 3,6 miljoner pund, över 40 miljoner kronor, för att skriva en självbiografi.

Men nu riskerar alltså boken att splittra Rolling Stones  - för alltid.

– Keith brukade skämta om att han inte kom ihåg hälften om vad som hänt, men nu verkar minnet fungera prickfritt, säger en källa till News of the World.