Lördag 23 Okt
Stockholm

EXTRA: Lindsay dömd till fängelse

1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Lindsay Lohan har dömts till 3 månader i fängelse.   

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

– Jag gjorde allt ni bad mig att göra, jag trodde att jag var tillmötesgående, grät den 24-åriga Lindsay Lohan i rätten igår, samtidigt som hon försäkte förklara att hon inte visste att hon skulle gå på de informationsmöten om alkohol som ingick i det straff Lindsay tidigare har fått

– Det här är inget skämt för mig, det är mitt liv och min karriär. Jag vill inte att ni ska tro att jag inte respekterar er och lagarna, sade Lindsay. 

Bland rättens åhörare fanns Lindsays pappa Michale Lohan, som även han har skakat galler. Både Michael och Lindsays 16-åriga lillasyster Ali grät, skriver tidningen People.

Men Lindsays böner och ursäkter var lönlösa. Domaren Marsha Revel dömde Lindsay Lohan till 90 dagar i fängelse. Lindsay dömdes även till 3 månader i rehab, och förväntas börja avtjäna tiden i rehab så snart hon släppts ut från fängelset.

– Jag kunde inte ha varit tydligare i mina förhållningsorder. Det finns inga ursäkter, sade Marsha Revel.

Domaren Marsha Revel skrädde inte orden.

– Dina ursäkter påminner mig om någon som fuskar och tror att det inte är fusk bara de inte åker fast, fortsatte Marsha.

Lindsay Lohan kommer att börja avtjäna sitt straff den 20 juli, skriver Huffington Post.

Sheriffens talesman Steve Whitmore tror inte att Lindsay Lohan kommer behöva avtjäna hela sitt straff. I vanliga fall brukar kvinnliga fångar bara behöva sitta av 25 % av tiden, skriver TMZ. Det skulle betyda att Lindsay skulle sitta bakom lås och bom i 23 dagar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela