Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lesbiska gäng i fängelset vill skada Lindsay

1 av 2

2 av 2

All Over Press

Nöje | 21/07/2010 10:47

"De kommer att bli berömda om de skadar henne."

Under tisdagen överlämnade sig skådespelerskan Lindsay Lohan till myndigheterna. Kort därefter fördes hon till fängelset Lynwood correction facility i Los Angeles för att avtjäna sitt fängelsestraff.

Men där finns inga extravaganta fester eller lyxiga hotellrum - utan en liten cell där skådespelerskan kommer att sitta inlåst 23 timmar om dygnet. I två veckor.

Dessutom sägs farliga lesbiska gäng vänta på Lindsay. Och de vill inget hellre än att skada 24-åringen.

– Alla kommer att vilja ha en bit av henne. De kommer att bli berömda om de skadar henne, säger fången Tamara Haley, enligt The Sun.

Haley sitter inne för heroininnehav och prostitution och menar att alla kommer att vara ute efter att göra livet så miserabelt som möjligt för bisexuella Lindsay.

– De lesbiska fångarna bär sina tröjor ut och in för att låta andra veta att de är tillgängliga. Så om Lindsay inte vill att någon ska tafsa henne på rumpan gör hon bäst i att ha på sig tröjan åt rätt håll, menar Haley och fortsätter:

– Kvinnorna tar på varandra som djur när vakterna inte ser. Det är vidrigt, säger hon till The Sun.

Enligt 38-åriga Haley kommer Lindsay fortfarande att vara utsatt trots att hon placerats på en avdelning för högrisksfångar - tillsammans med mördare.

– De kommer att skrika saker från sina celler för att skrämma henne. Jag har suttit där en gång och det var tufft. Lamporna var på dygnet runt och man hörde folk skrika hela natten. Cellerna är smutsiga och extremt kalla. Du får en liten filt men det är allt, tillägger Haley.

Lohan dömdes först till tre månaders fängelse, men det förkortades nyligen till bara två veckor.