1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: Peter Kramer/AP/SCANPIX

Grannarnas värsta mardröm - Madonna

Popdrottningen Madonna tycks tro att hon kan bete sig lite hur hon vill. Men det tycker inte hennes grannar - som nu säger ifrån.


Madonna är en riktig mardröm - i alla fall om du frågar hennes grannar i centrala London.

De har nämligen fått nog av popdrottningens vilda fester och skräniga musik. Många av dem har svårt att sova på nätterna och nu har Madonna varnats av myndigheterna.

Det var efter en fest i slutet av juni som grannarna bestämde sig för att säga ifrån.

– Oväsendet var helt fruktansvärt, säger en granne till Daily Express.

Om Madonna bryter mot de ljudrestriktioner hon fått riskerar hon böter på 60 000 kronor.

– Om folk vill ha fest så måste de visa normal hänsyn till sina grannar. De ska inte behöva betala priset för andra människors själviska uppförande, menar Ed Argar vid Westminister Council, enligt Daily Express.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.