Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Doktor Phil i blåsväder

Nöje | 23/01/2009 12:22

Tevedoktorn, Phil McGraw, anklagas för sexuella övergrepp mot en tonårig flicka och för att trycka ner sin fru Robin.

Doktor Phil eller Doktor snusk? Tevedoktorns perfekta terapeutfasad börjar spricka upp och visa hans riktiga jag om man ska tro The National Enquirer. Tidningen avslöjar Doktor Phils, eller Phillip McGraws, riktiga dubbelliv.

En tidigare anställd kvinna trädde fram och berättade om att Doktor Phil utsatt henne för flera sexuella övergrepp när hon som 19-åring sökt hjälp på hans psykiatriska mottagning.

– Jag råkade bara vara där och han utnyttjade mig. Han tog mig mellan benen och tog på mig medan han pratade med sin fru, berättar den före detta patienten, i en intervju, citerad i den amerikanska bloggen Rash Manly.

När hon sedan sa ifrån och ville att han skulle sluta sa doktorn:

– Väx upp Mimmi Pig!

Händelsen utreddes och disciplinnämnden ansåg att Phil McGraw hade agerat oprofessionellt. Som "straff" övervakades hans klinik i ett år och hans licens drog slutligen in. "Misslyckanden sker inte av en slump" lär den vise Doktor Phil ha sagt.

Egoistisk buffel

Doktor Phil uppvisar ett faderligt lugn och stadig hand när han tar emot gästerna i sitt talkshowprogram. Men så snart strålkastarljuset stängs av växer hornen fram.

Av medarbetare och gäster har han beskrivits som en gubbsjuk, egocentrisk buffel som trycker ner och gapar åt sin fru, enligt MSN TV News.

I boken ”The making of Dr Phil” berättar frun Robin det om hur Doktor Phil kört över sin henne när de skulle besiktiga bilen. Hon klarade sig bra men Phil avdramatiserade det hela och menade att frun "inte hade fått plats under bilen".

Doktorn har visat fler prov på dubbelmoral. Han har moraliserat över det mesta varit en motståndare till pornografi. Men när sonen Jay gifte sig med Playboy-modellen Erica Dahm var de inga problem att hålla en stor bröllopsfest i hemmet i Beverly Hills.

Doktor Phils ingifta Playmate:

Dr Phil in action:

Skrivet av: