Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny bok: Stålmannen hade affär med manlig porrstjärna

1 av 2

All Over Press

2 av 2

All Over Press

Nöje | 23/07/2010 11:27

"Christopher var en fantastisk älskare och jag tror att jag befriade honom rent sexuellt."

En ny bok har precis kommit ut - full av skvaller. Och i Hollywood Babylon Strikes Again kan man bland annat läsa att den avlidne skådisen Christopher Reeve, mest känd för sin roll som Stålmannen, hade en affär på 1970-talet - med en manlig porrstjärna.

Cal Culver berättade om deras relation i en intervju 1987 innan han dog av en aids-relaterad sjukdom. Och nu har intervjun inkluderats i den nya boken.

"Christopher var en fantastisk älskare och jag tror att jag befriade honom rent sexuellt. Jag trodde inte att han var gay men han verkade vara villig att testa allt en gång. Han var nyfiken", säger Culver i boken.

I boken kallar han även Reeve för "mannen i mina drömmar" och berättar att affären varade i två månader. Relationen fick dock ett abrupt slut när Reeve fick veta att Culver arbetade inom gayporr-industrin under namnet Casey Donovan, skriver StarPulse.

Reeve avled av hjärtsvikt 2004 - nästan tio år efter att han blivit förlamad efter en olycka.

Vad tror du om den avslöjade affären? Sanning eller båg?