Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sorry ladies, Clooney säger "ja"

George Clooney och Elisabetta Canalis.
1 av 3

George Clooney och Elisabetta Canalis.

alloverpress

Paret har dejtar i ett år.
2 av 3

Paret har dejtar i ett år.

alloverpress

Italiensk programledare och modell - Elisabetta Canalis.
3 av 3

Italiensk programledare och modell - Elisabetta Canalis.

alloverpress

Nöje | 23/07/2010 15:30

Hollywoods hetaste singekille tar vägen förbi altaret nästa vecka. Då gifter han sig med den italienska programledaren Elisabetta Canalis.

Sedan George Clooney, 49, träffade italienska skönheten Elisabetta Canalis, 31, förra sommaren har han inte haft ögonen för någon annan.

Paret har synts flitigt på semestrar och premiärer och Clooney verkar lyckligare än någonsin. Ryktet om att paret skulle gifta sig spreds redan förra året.

- George har verkligen fallit för Eli och vill att hon ska bo permanent med honom i Los Angeles, sa en källa till Daily Express.

Men nu verkar det som om paret är redo att bli äkta makar. Brittiska tidningen Daily Express skriver att paret gifter sig på hemlig ort på torsdag nästan vecka. Bröllopet kommer förmodligen inte ske vid Clooneys lyxvilla vid italienska Comosjön.

Blivande fru Clooney sägs redan ha övertygad Hollywoodstjärnan att sälja huset eftersom hon tycket att det är för många paparazzis i närheten.