Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodfrun: "Hon var världens finaste"

1 av 1

Janerik Henriksson / SCANPIX

Nöje | 24/07/2010 15:54

I onsdags dog Hollywoodfrun Maria Montazamis mormor Anna. - Det känns jättejobbigt. Men jag är så glad att jag hann träffa mormor en sista gång, säger Maria Montazami.

I juni var den populära hemmafrun hemma i Sverige och besökte sin mormor Anna, för sista gången skulle det visa sig.

- Mormor hade fått komma hem från sjukhuset då. Vi ordnade midsommarbord och mormor var så fin, jag hade färgat hennes ögonbryn. Och hon luktade alltid så gott, säger Maria Montazami Expressen.

Efter det att Maria Montenzami lämnat Bollnäs fick mormordern återigen läggas in på sjukhus för vård. I onsdags fick Hollywoodfrun beskedet att hennes älskade mormor Anna dött, 87 år gammal.

- Mormor var gammal och slutade fungera, hon blev så trött och nu sover hon. Mamma ringde och berättade och det var jättejobbigt så klart, hon var världens finaste mormor. Allt känns jättetråkigt, säger Maria Montazami till Expressen.

Montazami säger att mormodern alltid varit en stor del av hennes liv. Varje gång Hollywoodfrun åkt hem till Sverige var Anna personen hon besökte först.

– Mormor har varit en stor bit av mitt liv, jag har alltid varit väldigt lik henne, säger Maria Montazami till Expressen.