Ambrosio leker på stranden

Modellen Alessandra Ambrosio lekte loss på stranden inför sin fotosession.


Supermodeller lever sannerligen livet. Inte bara är de snygga och rika. När jobbet går ut på att springa runt på en solvarm strand kan man inte bli annat än avundsjuk.

Och det verkar vara högsäsong för modellerna på Victorias Secret. Det poseras och det plåtas. I går var det dags för Alessandra Ambrosio att trippa runt i bikini på stranden. Något som Marisa Miller tidigare gjort.

Paparazzina var så klart där. Frågan på deras läppar är antagligen när det är dags för Heidi Klum.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ozzy och Cher till rockens finrum

1 timme sedan

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

1 timme sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

3 timmar sedan
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.

Han förgiftade hela lägret i Robinson 2024 – innan tävling

igår 16:00
Robinson 2024 fortsätter att leverera. Men någonting tittarna inte fick se under veckans gång – det var att en deltagare förgiftade ett helt läger.