1 av 5
- Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX
2 av 5
- Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX
3 av 5
- Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX
4 av 5
- Foto: Katy Winn/AP/SCANPIX
5 av 5
- Foto: Chase Sapphire, Evan Agostini/AP/SCANPIX

"Sluta träna, börja ät"

Skaparen av den hyllade teveserien Mad Men ser helst att skådespelerskorna inte tränar alls - och framför allt ska de äta riktigt ordentligt.


Skådespelerskan January Jones från den hyllade teveserien Mad Men prydde nyligen omslaget för tidningen Tatlers septembernummer.

Och trots att skådespelerskan alltid verkar ha brist på kroppsfett så har hon faktiskt gått upp i vikt. Förra året kritiserades hon nämligen av seriens skapare, Matthew Weiner, för att vara alldeles för smal.

Han vill nämligen att kvinnorna i serien helst inte ska träna alls - allt för att få de kvinnliga former som var så typiska för tidigt 1960-tal.

– Han skulle föredra om vi inte tränade alls och att vi åt ordentligt, så att vi såg ut som hälsosamma kvinnor, säger Jones, enligt Daily Mail.

32-åringen menar att hon älskar öl och kolhydrater och säger nu att hon älskar sina nya "kurvor".

Kurvig eller inte? Kolla in bilderna på January Jones i bildspelet ovan och avgör själv.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.