...Kikki Danielsson.
1 av 2
...Kikki Danielsson. - Foto: alloverpress
Laila Bagge sågar...
2 av 2
Laila Bagge sågar... - Foto: alloverpress

Bagge: Jag är uppriktigt trött på Kikki

Laila Bagge går till frontalangrepp mot Kickki Danielsson - efter att sångerskan talat ut om att hon blivit sparkad från en teveinspelning. - Det är otacksamt och bortskämt att gråta ut i media, hon borde lära sig hur branschen fungerar.


Det är på sin blogg som Laila Bagge ägnar ett långt inlägg till att såga Kikki Danielsson. Idol-domaren skriver att hon är trött på att Kikki ständigt gråter ut i pressen.

- Jag är trött på alla dessa uttalanden om hur synd det är om Kikki och att det verkar som att hela världen är emot henne. Det kanske är dags för henne att en gång för alla vakna upp och öppna ögonen för hur det faktiskt är i denna bransch, skriver Bagge på bloggen.

Det var under helgen som Kikki Danielsson talade ut i Expressen om att hon sparkats från TV4:s nya storsatsning, som ska konkurrera mot "Stjärnorna på slottet, bara dagar före inspelningen startade.

- Jag känner mig totalt överkörd och lurad. Det är första gången i hela mitt liv och min 35-åriga karriär som det händer något sådant här. Jag har varit ute och tröstshoppat åt mig själv. Jag gör det när jag blir ledsen, sa hon efter det chockartade beskedet.

Laila Bagge skriver att hon blir provocerad av Kikkis beteende och tycker att en artist måste kunna ta ett nej.

- Det känns otacksamt och faktiskt bortskämt av en artist som är så etablerad att reagera på detta sätt. Hon har haft en fantastisk karriär i Sverige och har det med sig i bagaget. Tänk på alla som går år efter år och försöker slå igenom, som får nej efter nej, år efter år. Men som ändå reser sig upp och försöker igen, skriver hon på bloggen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!