1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Teri Hatchers Botoxbevis

Teri Hatcher visar upp sitt Botoxfria ansikte.


Skådespelerskan Teri Hatcher, 45, lade i tisdags upp ett album på sin Facebook. Titeln är Oy with Botox och innehåller bilder på Teri där hon osminkad och nybadad fotograferar sitt ansikte – komplett med rynkor och linjer.

– Kom precis upp från badet och är redo att gå och lägga mig. Tänkte på alla dessa som kritiserar mitt ansikte. Älska det eller hata det, mitt ansikte är som det är. Ingen kirurgi, inga implantat, det spelar ingen roll vad "de" säger. Bestämde mig för att plåta mig själv för att avslöja några sanningar om "skönhet" och hoppas att de får er att känna er lite bättre, skriver Teri själv.

Teri erkänner även att hon har prövat både fillers och botox genom åren, men att hon inte längre använder sig av det och att hon nu är helt nöjd med sitt utseende.

– Jag kan vara arg, konfunderad, ledsen eller trött. Julia Roberts har samma blodådra i pannan i Eat Pray Love. Jag är stolt över henne som är en riktig kvinna på en riktig resa, fortsätter Teri på sin Facebook enligt Huffington Post.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!