Fredag 3 Dec
Stockholm

Carolina Gynning arbetslös

Carolina Gynning syns inte i rutan i höst.
1 av 2
Carolina Gynning syns inte i rutan i höst. Foto: alloverpress
I stället ska hon jobba på egna projekt.
2 av 2
I stället ska hon jobba på egna projekt. Foto: alloverpress

Programledaren utan tevejobb i höst. Förnekar att det ligger en tvist bakom jobbtorkan. – Jag vill göra något stort och fläskigt, annars får det vara, säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carolina Gynning har blivit något av en profil på TV4. Hon har medverkat i stora produktioner som Stjärnor på is och Hjälp jag är med i en japansk teveshow.

I våras hoppade hon under uppmärksammade former in i programmet Förkväll som ersättare för Elisabet Höglund.

Men nu saknar Gynning teveprojekt, henne tvååriga kontrakt med TV4 har gått ut. Men programledaren säger att relationen med tevekanalen är bra, trots jobbtorkan.

– Jag har fått mycket erbjudanden, men jag vill inte göra smågrejer.  Det ska vara något stort och fläskigt, annars får det vara, säger hon till Resumé.

Men programledarens höst är fullspäckad av egna projekt. I slutet av augusti lanserar Gynnings andra parfym och senare i höst väntar en konstutställningPUB i Stockholm. Dessutom arbetar hon på sin tredje bok, en roman som släpps nästa år.

– Så det är fullt upp med allt det andra. Det känns ganska skönt faktiskt. Det var mycket med Förkväll i våras och jag skulle inte vilja fortsätta med det, säger hon till Resumé.

Kommentera
Kopiera länk
Dela