Tisdag 30 Nov
Stockholm

Fotbollsstjärnan på kärlekssemster - flirtar med andra

Men efter att Clancy sett bilder på fästmannen, raggandes på andra, så har hon nu tagit av sig ringen.
1 av 4
Men efter att Clancy sett bilder på fästmannen, raggandes på andra, så har hon nu tagit av sig ringen. Foto: All Over Press
Paret myser i poolen på semester.
2 av 4
Paret myser i poolen på semester. Foto: All Over Press
Allt verkade frid och fröjd mellan de båda, trots att det en kort tid innan kommit fram att han flirtat med en ung prostituerad.
3 av 4
Allt verkade frid och fröjd mellan de båda, trots att det en kort tid innan kommit fram att han flirtat med en ung prostituerad. Foto: All Over Press
Fotbollsspelaren Peter Crouch och modellen Abbey Clancy var nyligen på kärlekssemester tillsammans.
4 av 4
Fotbollsspelaren Peter Crouch och modellen Abbey Clancy var nyligen på kärlekssemester tillsammans. Foto: All Over Press

Fotbollsspelaren Peter Crouch tafsade och flirtade med andra kvinnor, under kärlekssemestern med sin fästmö, modellen Abbey Clancy.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fotbollsspelaren Peter Crouch har kämpat för att vinna tillbaka sin fästmös hjärta efter att ha haft en fling med en tonårig prostituerad.

Men när Crouch nyligen var på kärlekssemester med flickvännen och modellen, Abbey Clancy, kunde han inte hejda sig - han ska nämligen ha flirtat med minst två andra kvinnor, skriver Daily Mail.

Enligt en vän ska Clancy ha tagit av sig förlovningsringen efter att ha sett bilderna på sin fästman med andra kvinnor.

– Abbey hade rett ut det mesta med Peter och det såg ut som att hon skulle förlåta honom. Men nu vet hon inte vad hon ska göra. Hon kan inte lita på honom över huvud taget, säger en källa till nyhetssajten.

Klicka här för att se bilderna på stjärnan när han flirtar och tafsar på andra kvinnor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela