1 av 4
- Foto: alloverpress
2 av 4
- Foto: alloverpress
3 av 4
- Foto: allvoverpress
4 av 4
- Foto: alloverpress

Jude Laws exfru avslöjar allt i självbiografi

Sadie Frost berättar allt om sitt liv tillsammans med Jude Law i sin kommande självbiografi - Crazy Days.  – Jag var deprimerade och vid ett tillfälle blev jag självdestruktiv, skriver hon bland annat.


Sadie Frost, som blir 45 i år, träffade Jude Law när hon var 25 och han 19 år. Det turbulenta förhållandet varade i sex år och tillsammas fick de tre barn.

Men förhållandet var allt annat än bra, skriver Sadie Frost i den kommande självbiografin Crazy Days. När parets första barn, Rafferty, föddes drabbades Frost av förlossningsdepression som skulle prägla parets förhållande.

– Till slut ville jag avsluta allt. En natt festade jag hårt och dagen efter hade jag enorma skuldkänslor. Jag såg min hand sakta ta upp en sax. Det kändes som om jag sögs ner i fåtöljen och det verkade som om jag skurit mig själv. Det droppade blod ner för min arm. Jag kände ingen panik - bara lättnad, skriver hon, enligt Huffington Post.

Frost beskriver om hur hon "deprimerad, underviktig och rädd" insåg hur förhållandet höll på att ta slut när paret var på semester i Thailand. Men det var först efter semestern som hon vågade konfrontera Law.

– Jag frågade honom om han älskade mig men han behövde inte svara - jag visste redan. I samma ögonblick förstod jag att förhållandet med mannen jag älskade var över, skriver Sadie Frost, enligt Huffington Post.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.