Ulrika Jonsson bröt ihop i teve

Svenskans spinkiga kropp chockade brittiska tevetittare. Och efter några minuter i "Ultimate Big Brother” bröt Ulrika Jonsson ihop. – Hon ser ut att behöva ett mål mat, sa en tittare.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Ulrika Jonsson har tidigare berättat om hur hon har kämpat för att få tillbaka sin kvinnliga former. I England är hon bland annat känd för att ha spenderat hundratusentals kronor på plastikoperationer för att återfå sin figur efter fyra graviditeter.

– Jag ville bara få tillbaks det Moder Natur gav mig. Det har tagit 41 år för mig att må så här bra, sa hon efter operationen, enligt Daily Mail.

Men när hon i tisdags gjorde comeback i tevesammanhang i Ultimate Big Brother satte den brittiska publiken teet i halsen. Iklädd en grå topp kunde tittarna räkna revbenen på svenskan.

– Hon ser ut att behöva ett mål mat, kommenterade en tittare, enligt Daily Mail.

Och besökte i det huset blev inte som svenskan tänkt sig. Redan efter ett par minuter bröt hon ihop och störtgrät inne på en av toaletterna.

Den brittiska tabloiden The Sun spekulerar i om det var allt prat om äktenskap som fick svenskan att reflektera över sina egna, misslyckade förhållanden.

/
/
/
/