Lördag 15 Maj
Stockholm

Lady Gaga: Droger hjälpte mig

Lady Gaga.
1 av 2
Lady Gaga. Foto: alloverpress
2 av 2

Popstjärnan orsakade ramaskri när hon erkände att hon ibland tar kokain. Nu säger hon att droger har hjälpt henne att nå framgång. – Jag hittade vägen till framgång tack vare drogerna, säger Lady Gaga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av augusti fick Lady Gaga ta emot mängder av kritik sedan hon erkänt att hon ibland tar kokain. I en intervju med Contact Music berättar nu popstjärnan att knarket hjälpte henne att nå framgång.

– Tack vare drogerna hittade jag konstformen som jag inspirerades av. Jag var också en av dem som hittade inspiration bland mörker, men det som gjorde mig annorlunda var att när jag knarkade gjorde jag musik också. Det var aldrig så att jag bara knarkade, säger hon till Contact music.

Det var efter att hon hoppade av studierna musikstudierna 2005 som Lady Gaga, eller Stefani Germanotta som hon egentligen heter, börjadee att knarka.

– Jag höll på med performance-konst, uppträdde i leopardbikini och pratade om oralsex, Andy Warhol och heavy metal. Jag tog mycket droger och det höll på att gå åt helvete, berättar hon för Contact music.

Men nu säger popstjärnan att hon i stort sett lagt ner med knarket.

– När du har öppnat den dörren är den öppen för alltid. Men jag tar jag väldigt sällan droger. Jag vaknar, dricker kaffe innan jag börjar jobba, säger hon till musikmagasinet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela