Lördag 8 Maj
Stockholm

"Lämna Cheryl Cole ifred"

Simon Cowell, som vill att...
1 av 3
Simon Cowell, som vill att... Foto: alloverpress
Cheryl Coles förhållande är inte populärt hos..
2 av 3
Cheryl Coles förhållande är inte populärt hos.. Foto: alloverpress
paret gör slut.
3 av 3
paret gör slut. Foto: alloverpress

"X-factor"-domaren Simon Cowell säger nu att Derek Hough bör lämna Cheryl Cole ifred.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Simon Cowell, 50, har varit lite av en mentor för Cheryl Cole, 27, sedan han handplockade henne till juryn för talangprogrammet X-factor.

Och nu vill Cowell att sångerskans pojkvän, amerikanaren Derek Hough, ska lämna henne ifred eftersom han tycker att hon bör satsa på sin karriär i stället.

Cowell ska enligt den brittiska tidningen Daily Mirror lagt korten på bordet när han bjöd in Derek till en middag i sitt hem tidigare under sommaren.

– Det är inget personligt, jag tycker bara inte Cheryl bör spendera så mycket tid med dig efter skilsmässan, ska Cowell sagt uppger Mirror.

– Simon ville inte vara elak mot honom, men han vill bara se till att han gör allt i sin makt för att skydda Cheryl och hennes karriär, berättar en källa enligt Mirror.

Det var efter det dramatiska uppbrottet med fotbollsspelaren Ashley Cole som Cheryl flög till USA för att söka tröst hos sin danspartner, som hon träffade under inspelningen av den amerikanska versionen av Let's Dance. Romansrykten spreds snabbt, och efter ett par veckor blev de officiellt ett par.

Kommentera
Kopiera länk
Dela