Lördag 16 Okt
Stockholm

John Travolta otrogen – med andra män

1 av 3
2 av 3
3 av 3

John Travolta har bedragit sin hustru i flera år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

John Travolta har varit otrogen mot sin hustru Kelly Preston i flera år. Det skriver magasinet National Enquirer i dag. John och Kelly, som har varit gifta i 19 år, ska alldeles snart bli föräldrar igen. Så uppgifterna om att Travolta har haft sexaffärer med andra män kommer ytterst olägligt.

– John har bedragit Kelly i flera år. När detaljerna kommer upp till ytan så kommer han få Tiger Woods att framstå som en pojkscout, säger Robert Randolph som i dagarna utkommer med sina memoarer You’ll Never Spa in This Town Again.

Enligt Robert Randolphs uppgifter till National Enquirer har John Travolta varit en del av Hollywoods "hemliga bögspa-kultur". På sexträffarna, som äger rum på spasalonger i Hollywood, ska John ha haft sex med flera olika män.

– Jag träffade John 1998 och hans äktenskap med Kelly är bara en bluff, för John gillar bara killar. Han har haft sex med killar bakom Kellys rygg hur länge som helst. Han stötte på mig några gånger, men jag nobbade alltid. Men det fanns alltid någon kille som ville ha sex med honom. John är en otrogen hund, det har varit så fel, för hans fru verkar vara en så gullig kvinna, säger Robert Randolph. 

Robert Randolph fick genomgå ett lögndetektortest i och med intervjun med National Enquirer, skriver Celebitchy.

– Johns hemliga bögliv är en av Hollywoods sämst bevarade hemligheter. Han spanar in killar hela tiden och verkar inte bry sig ett dugg om vem som ser honom. Jag såg honom med hans älskare och han kunde inte få nog, säger Robert Randolph till tidningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela