Kenzas ex mejlar Blondinbella

Kenzas största konkurrent Blondinbella har fått ett mejl från bloggerskans ex.


I sju månader höll förhållandet mellan svenska bloggerskan Kenza och grekiske Teo. Ett förhållande som nu gått i graven. Men exet är rasande över att hon skrivit om uppbrottet på sin blogg och vänder sig nu till Blondinbella för att hämnas.

I ett mejl till Isabella Löwengrips assistent skriver han nu att han har information som kan vara intressant för Blondinbella att publicera på sin blogg.

"Jag blev kontaktad av Blondinbellas assistent idag, hon hade nämligen fått ett mail (som jag fick se, och ja det var hans mailadress) från mitt kära grekiska ex Teo som löd ungefär såhär "Jag har info om din konkurrent Kenza som du kanske vill veta och publicera, hör av mig om du är intresserad så kan vi diskutera mer".

Jag tror seriöst inte att han kan sjunka lägre. Sprida ut falska rykten om mig? Eller vad är det för info han ska avslöja? ... Allt jag gjorde var att gå ut med i bloggen att han dumpade mig på ett vidrigt sätt, vilket han gjorde. Men tydligen så gjorde det honom förbannad. Men kan han inte ta det? Kan han inte stå för sina handlingar?", skriver Kenza i sin blogg.

Skrivet av:

Senaste nytt

Hon är Jay Smiths kända syster

1 timme sedan

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

2 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

2 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

3 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

idag 04:16
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.