- Foto: ALL OVER PRESS

”Jag ber till Gud att de hittar felet”

I tre månader har Charlotte Perrellis son plågats av huvudvärk. Trots flera läkarundersökningar har läkare inte kunna lista ut vad han lider av. – Jag ber till Gud att det inte är något allvarligt, säger sångerskan.


Artisten Charlotte Perrelli, 35, tvingades tidigare ställa in sin medverkan på tevegalan Kristallen eftersom hennes son, Angelo, 6, blivit sjuk.

Sonen ska ha haft ont i huvudet de senaste tre månaderna. Trots att läkare undersökt sexåringen, kan de inte hitta vad som orsakar sexåringens tillstånd.

– I dag är han i skolan igen, men han har inte varit där på en och en halv vecka. De vet inte riktigt vad det är. EEG:et visar att någonting är tokigt, säger Charlotte Perrelli enligt Aftonbladet.

Tidigare befarade läkare att sonen drabbats av en tumör sedan de upptäckt att synnerven var svullen, men röntgen visade ingenting. Familjen väntar nu på svar från ett ryggmärgsprov och en rad blodprover.

– Det finns inget som är viktigare än att de är friska. Man åker fram och tillbaka till sjukhuset hela tiden och man hoppas och ber till Gud varje dag att de ska hitta vad som är fel. Att det inte är något allvarligt. Att det är något som går att bota. Det är jättesvårt, säger hon enligt Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!