Lördag 18 Sep
Stockholm

Här festar Hedman med kungarna av Tylösand

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Magnus Hedman – från firad fotbollsstjärna till festprisse med kungarna av Tylösand.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tylösand-kungen Jockiboi befinner sig på en slirig barturné tillsammans med Magnus Hedman, managern Michael Brinkenstierna och Vanita från dokusåpan Bartenderskolan.

"Till höger om mig i bilen sitter gamle landslagsmålvaken Magnus Hedman. Magnus vill komma fram säger han, han vill dricka öl", skriver Jockiboi i sin blogg.

Och öl fick Magnus dricka. Hela gänget festade loss ordentligt på en efterfest – där man mellan raderna kan ana att Magnus Hedman även kissade på golvet. Jockiboi lade upp efterfestfilmen, som ska vara inspelad kring 06.00 på morgonen, i sin blogg.

Nyheter24 har varit i kontakt med en av festdeltagarna, som vill vara anonym men säger att Magnus Hedman "raggade på alla småtjejer", drog med sig folk in på toaletten och var "extremt dräggig och trasig".

– Han var med och festade i går. Och kan säga med handen på hjärtat, Detta är den softaste snubbe som finns. Han skiter i exakt allt, och bara göra vad han vill. Känner han för att pissa på golvet så gör han det, skriver Jockiboi i sin populära blogg.

"Jockiboi blev avsugen i vipbåset"

Nyheter24 kontaktade en ganska trött och sliten Nemo Hedén, också han känd från Kungarna av Tylösand, för att prata lite om turnélivet.

– Man fattar inte att det är på riktigt, det är nästan så att man blir generad. Besökarna skriker och drar i en och är alldeles galna. Ibland undrar man nästan om de driver med en. Det är som värsta Beatelshysterin, men det är skitkul, säger Nemo till Nyheter24.se

På frågan om vad det mest bisarra som har skett under festandet är svarar Nemo:

– Det sjukaste som har hänt hittils måste varit när Jockiboi blev avsugen av någon random brud i vipbåstet då vi var i Helsingborg, så att precis alla kunde se.

Och den skandalomsusade barturnén fortsätter, än har ingen tröttnat och kastat in handduken. Nemo berättar:

– Vi fortsätter turnén så länge intresse finns. Nu ska jag använda veckan till att vila ut ordentligt, säger Nemo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela