Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jim Carreys ex fejkade - allt

- 18/10/2010, 19:59 -
Jim Carrey och Jenny McCarthy, då det begav sig.
1 av 2

Jim Carrey och Jenny McCarthy, då det begav sig.

Matt Sayles/AP/SCANPIX

2 av 2

Matt Sayles/AP/SCANPIX

Förre Playboybruden Jenny McCarthy skriver nu om hur hon levt för att behaga andra under sitt liv.  – Jag var en tjej som låtsades, ja sa att jag gillade saker när jag egentligen inte gjorde det, säger hon.

Det var när Jenny MacCarthy började att skriva på sin bok Love, Lust & Faking It: The Naked Truth About Sex, Lies and True Romance som hon förstod hon ofta åsidosatte sina egna känslor och vilja för att behaga sin partner.

– Under tiden jag skrivit boken insåg jag att jag ofta skyllde på Jim Carrey i stället för att fråga vad jag ville, säger hon enligt Female First och fortsätter:

– Jag var en tjej som låtsades, ja sa att jag gillade saker när jag egentligen inte gjorde det.

Den 37-åriga exmodellen lever nu i ett dejtar nuJason Toohey och tycker att relationen är starkare eftersom hon vet vad hon vill.

– Med Jason öppnade jag mig från första början. Han respekterade det och såg mig för den jag var, säger hon till Female First:

– Det är helt fantastiskt.